MARENDINS PARADA - Vilanova i la Geltrú
Ets més de peix que de carn? T’agrada tot tipus de peix però no saps diferenciar la seva frescor? És fonamental que quan vagis a comprar el peix sàpigues triar el més fresc. Et donem 7 trucs

El peix és un article que si no és fresc es nota molt en el gust i també en l’aspecte i un mal producte pot arruïnar un plat exquisit. Però no sempre és fàcil de distingir.

Marendins som majoristes, servim a la gran majoria dels restaurants del nostre entorn i a més oferim els productes a la nostra botiga. Això fa que la rotació del producte de la nostra parada sigui molt alta. Pots comprar tranquil·lament a Marendins sense preocupar-te per la frescor del producte.

Però com puc triar el peix més fresc perquè em duri més a la nevera o pugui conservar-lo per a consumir en un altre moment?

Et donem 7 trucs infal·libles:
  1. El color de les agalles. Han de ser de color vermell viu que no tiri a marronós.
  2. Els ulls. Han de ser brillants, vius i sortints, si estan enfonsats és mala senyal.
  3. Ha de fer olor de mar.
  4. La pell ha d’estar llisa, dura, els colors vius, cargolats, no hi ha d’haver zones amb decoloracions.
  5. Les escames han d’estar ben adherides a la seva pell.
  6. La carn ha de ser dura, no ha d’estar flàccida
  7. La tripa no ha d’estar inflada.

Si el peix que tries compleix amb tots aquests requisits, segur que el plat que faràs serà de 10.

Un cop hem escollit el peix més fresc toca conservar-lo amb les millors condicions per consumir-lo. Si el couràs avui mateix, cap problema. Però i si vols guardar-lo per un altre moment?

Si el consumiràs en els propers dos dies el millor és guardar-lo en un recipient hermètic a l’espai més fred de la nevera. Si el consumiràs més endavant, millor congela’l.

El peix blau el pots guardar congelat fins a 3 mesos, i el peix blanc, fins a 6 mesos.

Us recomanem no congelar el peix petit a menys que sigui perquè el consumireu cru i voleu eliminar paràsits com l’anisakis.

Ara és el moment per comprar el peix més fresc per guardar-lo per les festes. Així t’assegures que trobes el tipus de peix que vols cuinar i a un preu més raonable.

A Marendins trobaràs tot tipus de peix fresc tant a la nostra parada com a la botiga online perquè menjar peix et sigui més fàcil.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *