Sardines
El peix de la Llotja de Vilanova, més a prop que mai.

A Marendins fa més de 30 anys que us oferim el peix fresc i marisc de la Llotja de Vilanova i de les llotges més importants de la resta del territori sempre amb la màxima qualitat.

Des dels nostres inicis ens hem especialitzat tant en el servei al particular amb la nostra parada de peix fresc i marisc de carrer Eusebi Millán 30 (cantonada Ronda Ibèrica), de Vilanova i la Geltrú, com també el servei a la hostaleria del Penedès i el Garraf, a qui diàriament servim la matèria primera perquè puguin cuinar amb els productes més frescos.

A Marendins fem un pas endavant, per posar-te més fàcil que mengis peix més sovint!

Som molt conscients que la logística i dinàmica diària de les nostres vides ens porta a ser consumidors online. A més, les dades ho confirmen: el 2021 el comerç electrònic va créixer un 11,7% a España arribant als 57.700 milions d’euros. Qui no ha comprat mai per internet que aixequi el dit!

Així que ara també et portem el peix a casa! Entra a la nostra botiga online i consulta tot el nostre estoc de producte, a Marendins seleccionem curosament el peix perquè arribi a casa teva amb la màxima frescor i no perdi així cap dels nutrients que ens ajuden a cuidar la nostra salut.

A botiga online està oberta 24h i 365 dies l’any, sense esperes, sense desplaçaments. I a més, t’ho preparem com més t’agrada, et donem totes les opcions personalitzables en triar el producte, i portem a casa. Sense moure’t i amb tota la frescor com si ho vinguessis a buscar tu!

Consulta a la nostra botiga online tots els productes i fes la teva compra, t’ho portem a casa en 24h!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *