Peix

29 de setembre
Avui és el Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Malbaratament d’Aliments

Des de Marendins volem contribuir en la tasca de conscienciació amb uns consells per a congelar bé el peix que no es pugui consumir en fresc, i així no se’ns faci malbé i el consumim gairebé com si fos fresc!

Un cop comprat, el més important és congelar-lo més aviat possible. Si pot ser, de seguida que arribis a casa. Amb les mans ben netes, cal rentar bé el peix per eliminar qualsevol rastre de sang o escates que hagin quedat i eliminar les vísceres en el cas que no ho hagin fet a la peixateria. Un cop net l’assequem de tanta humitat i el tallem en porcions pensades per a consumir.

El millor és congelar-lo dins d’una bossa hermètica o una carmanyola. Et suggerim que posis la data de congelació i el tipus de peix. Segons es recomana, el peix blau es pot congelar durant 3 mesos, i el peix blanc fins a 6 mesos.

El TRUC! Perquè puguem gaudir-lo com si fos acabat de comprar, cal descongelar-lo a la nevera entre 12 i 24 hores. Saps que el pots congelar ja enfarinat?

Recorda que els nostres peixaters i peixateres et poden ajudar i donar consells si tens qualsevol dubte de com conservar el peix.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *