Skip to content

Preguntes freqüents

En aquesta secció podreu trobar la majoria de les preguntes més freqüents. Si teniu qualsevol altre dubte, si us plau, contacteu amb nosaltres.

Aquesta pàgina web s’ha habilitat per tal que el subministrament de peix i productes de la nostra botiga segueixi arribant a les vostres cases. 
Estem prenent totes les mesures d’higiene que requereix la situació.
Hem posat en marxa el repartiment a domicili i el mantindrem un cop la situació es normalitzi.

És l’extensió online de Marendins, peixateria física a Vilanova i la Geltrú de peix, marisc, productes del mar i congelats. Portem oberts des del 1985 i ara també a domicili.

A través de la botiga online trobaràs gran peix, marisc tant fresc com congelat així com altres productes del mar.

Si busques algun producte específic i no el trobes contacta’ns al 930 14 20 85 i t’assessorarem.

Sí, el netegem i sense cost adicional. En el moment previ a posar al carret el producte trobaràs un desplegable per triar com vols el producte. Per a cada peix, hi ha una llista adaptada. Si necessites alguna elaboració especial, ho pots posar a la caixa de comentaris just abans de procedir al pagament.

Sí, tots els preus dels productes de la pàgina inclouen l’IVA, que en el cas de l’alimentació és del 10%.

Tenim una flota pròpia de vehicles isotèrmics refrigerats, per no trencar la cadena de fred, amb els que et farem arribar la teva comanda.
El peix, marisc i cefalòpodes frescos s’envasen en safates amb tapa. Els congelats en vindre ja prèviament envasats els trobaràs en una bossa.

Realitzem servei a domicili de dimarts a dissabte, normalment les entregues són a partir de les 10 del matí i fins a les 14 h, aproximadament. Segons la demanda també es realitzaran entregues entre les 16 h i les 20 h sense previ avís. 

Les comandes realitzades abans de les 19 h es serviran l’endemà (o el pròxim dia hàbil), les comandes realitzades a partir de les 19 h es serviran en dos dies hàbils.
Els diumenges, dilluns i festius de Vilanova i la Geltrú no hi haurà entregues a domicili.

Si vol que la seva comanda arribi un dia concret ens ho pot indicar als comentaris.

Servim a totes les poblacions del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès.

El servei a domicili és gratuït si la comanda és igual o superior a 50 €. 
En cas de ser inferior a 50 €, el preu d’aquest servei és de 5 €.

En la secció “Finalitzar Compra” trobaràs dues passarel·les de pagament per pagar a través de targeta de crèdit. Una passarel·la del Banc Sabadell i una altra de Stripe ambdues plataformes són segures per tal que les seves dades no tinguin riscos.