El Quiz de Marendins “Quant en saps del món del peix i el marisc?”

A la tardor vam realitzar la primera edició d’aquest Quiz i va tenir tan bona acollida que us en proposem una segona. En aquesta ocasió tindrem 2 premis! dos vals de descompte de 25€ per comprar a Marendins! Som-hi?

Si sou més de peix que de carm segur que ho encerteu tot!

Com funciona el concurs?

És senzill! Només heu de respondre el nostre Quiz que es composa de 10 preguntes relacionades amb el món del peix fresc i el marisc. La clau per optar als nostres fabulosos premis és contestar correctament almenys el 75% d’aquestes preguntes. Això significa que heu de donar respostes correctes a com a mínim 8 de les 10 preguntes per entrar en la cursa pel premi.

Un altre requisit és seguir el nostre perfil a Instagram @marendins1985 fer like i comentar la publicació on expliquem aquest concurs etiquetant una persona (que tingui un perfil real) com a mínim.

Així de fàcil!

Quin és el premi?

Els guanyadors del concurs rebran cadascun un val de 25€ per gastar a la nostra botiga online, https://www.marendins.net durant el mes de juny. Imagina’t triar entre la nostra àmplia selecció de peixos frescos, marisc i altres productes del mar de la més alta qualitat!

Com i quan es pot participar?

La finestra de participació al nostre Quiz estarà oberta des del 23 d’abril fins al 20 de maig. Això us dóna unes setmanes per investigar, aprendre i preparar-vos per respondre correctament a les preguntes. Esteu preparats? Assegureu-vos de participar abans que tanquem el quiz!

Quan es coneixeran els guanyadors?

El 21 de maig anunciarem els guanyadors del concurs a les nostres xarxes socials! Només cal que ens escriguis per concretar com pots gastar el teu val descompte.

No deixis passar aquesta oportunitat de demostrar el teu coneixement sobre el peix fresc i el marisc i poder guanyar un dels 2 vals de 25€ per gastar a la nostra botiga online.

Les compres a la botiga online només s’envien a la zona de l’Alt Penedès, Baix Penedès i el Garraf, si no residiu en aquest entorn i sou el guanyador/a, podeu recollir la vostra comanda a la botiga.

Prepareu-vos per endinsar-vos en el món marí i participeu en el nostre Quiz “Desafia el teu coneixement marí”!

Recordeu seguir-nos a les xarxes socials per estar al dia de les últimes notícies i actualitzacions sobre el concurs i altres propostes noves!

Link del quiz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfo0oXHsQLc6lBx8uEodgyoEbqhDgpSR47PRvkATNYgILTQyQ/viewform

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *