Skip to content
MARENDINS PARADA - Vilanova i la Geltrú

Qui som?

La nostra és una empresa amb botiga física en una de les entrades principals de Vilanova i la Geltrú. Concretament al carrer d’Eusebi Millan 30, cantonada amb la Ronda Ibèrica.

D’aquesta manera, si ens has conegut via online, també podràs visitar-nos i conèixer personalment la botiga.

Cada dia proveïm l’establiment en funció de les comandes del dia anterior, així, assegurem que el producte que servim serà fresc del mateix dia. A més, preparat al gust i sense cap cost adicional.

Parada MARENDINS - VIlanova i la Geltrú

El peix de Vilanova i la Geltrú més a prop que mai

Des de 1985, Marendins porta el peix de la llotja de Vilanova i la Geltrú, així com de les llotges més importants de la resta del territori sempre amb la màxima qualitat com a criteri d’elecció de productes.

Trobaràs el millor de les rías Gallegas i del Cantàbric

Marendins treballem amb el millor peix de les llotges gallegues i càntabres, perquè els nostres clients trobin els excel·lents i reconeguts mariscs i peixos dels ports Gallecs i del Cantàbric. Directament o per encàrrec, et preparem el peix com el necessitis, sempre tranctant-lo amb cura per a que gaudeixis del millor producte.

Percebes - Vilanova i la Geltrú

Aquest és el nostre compromís amb els nostres clients

Els anys d’experiència i la nostra trajectoria ho acrediten. Més de 30 anys al servei dels nostres clients oferint un servei personalitzat i eficient. Treballem amb els millors professionals de la restauració, oferint un servei diari amb la finalitat de que els xefs puguin cuinar amb els productes més frescos.